logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Četvrtak, 17 Rujan 2020 08:03

DUNDOVO d.o.o. | Prikupljanje otpadnih vozila - prijave do 23.09.2020.!

Napisao/la Dundovo d.o.o.
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
DUNDOVO d.o.o. | Prikupljanje otpadnih vozila - prijave do 23.09.2020.! Foto: automania.hr

Komunalno društvo Dundovo d.o.o. u suradnji s Gradom Rabom te uz potporu FZOEU organizira besplatno prikupljanje i zbrinjavanje odbačenih otpadnih vozila.

 

Molimo sve zainteresirane građane koji u svom vlasništvu imaju otpadno vozilo, a žele ga zbrinuti na odgovarajući način ili znaju mjesta u okolišu na kojima se nalaze nepropisno odbačena otpadna vozila ili njihove olupine da navedeno dojave u Dundovo d.o.o.pozivom na tel. broj 051 724-742 ili putem e-pošte do 23.09.2020. Nakon toga bit će organizirano prikupljanje i zbrinjavanje otpadnog vozila.

 

Kod prijave za prikupljanje otpadnog vozila potrebno je navesti lokaciju na kojoj se vozilo nalazi, vlasnika vozila (ukoliko je poznat), broj šasije vozila (ukoliko je moguće očitati), marku i kategoriju vozila, fotografiju vozila (ukoliko se može napraviti) te opisno pojasniti mogućnost prilaza otpadnom vozilu.

 

Cilj ovog projekta je čišćenje lokacija na kojima su nepropisno odbačena otpadna vozila, njihova predaja ovlaštenim sakupljačima radi daljnje obrade te jačanje svijesti o važnosti odgovornog gospodarenja otpadom sa ciljem očuvanja okoliša i prirodnih ljepota u našem gradu.

 

Samo čisti otok je sretan otok!

 

Pročitano 905 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1