logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Srijeda, 21 Travanj 2021 09:09

Nezavisna lista Pučana Rab izlazi na lokalne izbore

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Nezavisna lista Pučana Rab izlazi na lokalne izbore Izvor: Nezavisna lista Pučana Rab

Svojim priopćenjem objavljenom na društvenim mrežama predstavnici Nezavisne liste Pučana Rab informirali su javnost o odluci donesenoj na sastanku održanom 16. travnja 2021. da na lokalne izbore koji će se održati 16. svibnja 2021. izađu samostalno.

 

Kako ističe Marko Sandalić ing. - kandidat za predsjednika Gradskog vijeća i nositelj Nezavisne liste Pučana Rab, njihov program, svjetonazor i vizija Raba pod krilaticom "Refajmo se" ne poklapaju se sa niti jednom strankom ili listom koja se natječe za vlast na otoku, no konačnu će odluku o ishodu izbora i eventualnim promjenama, kako je kazao, donijeti narod.

 

S prikupljenih 154 potpisa u rukama, te s dodatnim potpisima na terenu, u Nezavisnoj listi Pučana Rab zaključuju kako imaju dovoljno potpisa za izlazak na lokalne izbore.

- "Naš cilj nije mjesto gradonačelnika, već želimo biti glas naroda u Gradskom vijeću Grada Raba, te na taj način kontrolirati projekte, Proračun i ljude u gradskoj upravi", poručuju iz Nezavisne liste Pučana Rab.

Pročitano 1833 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1