Home Vijesti TZO Lopar – Obavijest o prioritetnom cijepljenju turističkih djelatnika u Loparu

TZO Lopar – Obavijest o prioritetnom cijepljenju turističkih djelatnika u Loparu

0
TZO Lopar – Obavijest o prioritetnom cijepljenju turističkih djelatnika u Loparu

Foto: RabDanas

 

Za tu svrhu, u dogovoru sa epidemiološkom službom Rab, popisujemo ime i prezime, kontakt broj i e-mail adresu iznajmljivača. Podatke je potrebno dostaviti telefonskim putem na broj 051/775-508 ili na e-mail lopar@lopar.com. Ovim putem se pozivaju svi registrirani iznajmljivači sa područja Općine Lopar koji se žele cijepiti protiv bolesti da se prijave do 07. svibnja (petak) kako bi prikupljene podatke mogli proslijediti epidemiološkoj službi Rab.

Rab danas oglas

 

Isto tako, Udruženje obrtnika Rab u suradnji sa NZJZ PGŽ – Ispostava Rab organizira prikupljanje podataka o zainteresiranim osobama iz gospodarskog sektora za cijepljenje protiv virusa COVID-19. Prema dobivenim uputama, članovi i članice obrtnika Rab u svojstvu poslodavaca bi trebali anketirati svoje zaposlenike, te one koji iskažu želju za cijepljenjem razvrstati u dvije skupine sukladno epidemiološkim rizicima koji proizlaze iz njihovog radnog mjesta. Stoga bi prva skupina podrazumijevala zaposlenike koji imaju veći rizik u smislu većih kontakata sa gostima ili im je priroda posla takva da ne mogu održavati socijalnu distancu, dok drugu skupinu čine svi ostali djelatnici. 

 

Udruženju obrtnika Rab trebate dostaviti ispunjenu tablicu sa potrebnim podacima na e-mail adresu uo.rab@hok.hr (za preuzimanje tablice javite se na mail adrese uo.rab@hok.hr ili lopar@lopar.com) najkasnije do 06.05.2021. do 10h. Udruženje tako objedinjene tablice predaje NNJZ PGŽ – Ispostava Rab. Nakon primitka zaprimljenih podataka o mjestu rada i broju zaposlenika koji se žele cijepiti, zavod će u kratkom vremenu izraditi plan cijepljenja na način da će za zaposlenike u većim gospodarskim subjektima nastojati organizirati cijepljenje u samim tvrtkama odnosno njihovim objektima, dok će za zaposlenike manjih gospodarskih subjekata organizirati na zajedničkim punktovima za cijepljenje opće populacije o čemu će svi biti pravodobno obaviješteni. U slučaju dodatnih pitanja ili nejasnoća, obratite se Udruženju obrtnika Rab na telefon 051/775-469 ili na e-mail adresu uo.rab@hok.hr.

 

Ostanite zdravi i odgovorni!

Stručna služba Turističke zajednice Općine Lopar

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime