Home Vijesti Prvo pristajanje katamarana „Antonija“ u rapskoj luci na plovidbi iz Zadra prema Rijeci

Prvo pristajanje katamarana „Antonija“ u rapskoj luci na plovidbi iz Zadra prema Rijeci

0
Prvo pristajanje katamarana „Antonija“ u rapskoj luci na plovidbi iz Zadra prema Rijeci

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Podsjetimo, brzobrodska linija koja povezuje Zadar i Rijeku s otocima Silbom, Rabom i Krkom održava se od 2019. godine, no od ove sezone, na osnovu prošlogodišnjih rezultata i prijedloga putnika, uvedene su neke izmjene. Polazak će tako biti u jutarnjim satima iz Zadra, a povratak u poslijepodnevnim satima iz Rijeke. Ruta je izmijenjena na način da brod više neće pristajati u Loparu na Rabu, već na Novoj rivi u gradu Rabu. Na brzobrodskoj liniji Zadar-Silba-Rab-Krk-Rijeka i obratno plovit će se svaki ponedjeljak, srijedu, petak i nedjelju.

Rab danas oglas

 

Uz prve putnike koji su čekali na ukrcaj, dobrodošlicu „Antoniji“ na prvom putovanju tj. pristajanju u luku Rab došle su zaželjeti direktorica ureda TZG Raba Ivana Matušan i viša stručna suradnica za odnose s javnošću i protokol Grada Raba Irena Ivić. Matušan je direktoru G&V Line iz Zadra gospodinu Draženu Montani i zapovjedniku katamarana, uz želju za mirnom plovidbom i dobrom suradnjom, darovala jednu od najljepših tradicionalnih torti u obliku puža – Rapsku tortu.

 

Ovu sezonsku brzobrodsku liniju održavat će moderno opremljeni katamaran “Antonija” kapaciteta 200 putnika, koji nudi ugodnu plovidbu u klimatiziranom salonu, besplatni wi-fi, bogatu ponudu brodskog bara te mogućnost prijevoza bicikla, kao i kućnih ljubimaca.

 

Red plovidbe, cjenik i svi detalji nalaze se OVDJE – na web stranici brodara, putem koje je moguća i online kupovina karata.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime