logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Srijeda, 02 Lipanj 2021 12:08

Prvo pristajanje katamarana „Antonija“ u rapskoj luci na plovidbi iz Zadra prema Rijeci

Autor:
Ocijeni sadržaj
(4 glasa/-ova)
Prvo pristajanje katamarana „Antonija“ u rapskoj luci na plovidbi iz Zadra prema Rijeci Foto: Hrvoje Hodak

Jutros oko 10.15 sati zadarski brodar G&V Line Iadera prvi je puta katamaranom Antonija pristao u rapskoj luci na proputovanju od Zadra prema Rijeci.

 

Podsjetimo, brzobrodska linija koja povezuje Zadar i Rijeku s otocima Silbom, Rabom i Krkom održava se od 2019. godine, no od ove sezone, na osnovu prošlogodišnjih rezultata i prijedloga putnika, uvedene su neke izmjene. Polazak će tako biti u jutarnjim satima iz Zadra, a povratak u poslijepodnevnim satima iz Rijeke. Ruta je izmijenjena na način da brod više neće pristajati u Loparu na Rabu, već na Novoj rivi u gradu Rabu. Na brzobrodskoj liniji Zadar-Silba-Rab-Krk-Rijeka i obratno plovit će se svaki ponedjeljak, srijedu, petak i nedjelju.

 

Uz prve putnike koji su čekali na ukrcaj, dobrodošlicu „Antoniji“ na prvom putovanju tj. pristajanju u luku Rab došle su zaželjeti direktorica ureda TZG Raba Ivana Matušan i viša stručna suradnica za odnose s javnošću i protokol Grada Raba Irena Ivić. Matušan je direktoru G&V Line iz Zadra gospodinu Draženu Montani i zapovjedniku katamarana, uz želju za mirnom plovidbom i dobrom suradnjom, darovala jednu od najljepših tradicionalnih torti u obliku puža - Rapsku tortu.

 

Ovu sezonsku brzobrodsku liniju održavat će moderno opremljeni katamaran "Antonija" kapaciteta 200 putnika, koji nudi ugodnu plovidbu u klimatiziranom salonu, besplatni wi-fi, bogatu ponudu brodskog bara te mogućnost prijevoza bicikla, kao i kućnih ljubimaca.

 

Red plovidbe, cjenik i svi detalji nalaze se OVDJE - na web stranici brodara, putem koje je moguća i online kupovina karata.

Pročitano 2479 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1