Home Vijesti U Općini Lopar izvršena primopredaja vlasti

U Općini Lopar izvršena primopredaja vlasti

0
U Općini Lopar izvršena primopredaja vlasti

Foto: RabDanas

 

Primopredaji ovlasti također je prisustvovao i dosadašnji zamjenik načelnika Dominik Paparić.

Rab danas oglas

 

Nakon kratkih razgovora, bivši i novi načelnik potpisali su Izvješće i Zapisnik u postupku primopredaje izvršnih ovlasti u Općini Lopar, kojima su dobiveni uvidi u informacije o stanju blagajne, obveza i potraživanja općine kao i stanja u komunalnim tvrtkama.

– Zahvaljujem službenicima u Općini Lopar, mojem zamjeniku kao i suradnicima u KTD Lopar Vrutak i Loparko, CZK Lopar, TZ Lopar kao i dragim sumještanima na suradnji u protekle 4 godine. Odradili smo veliki posao, nastavili smo graditi ovo mjesto da bude još bolje i ljepše, i danas kad dužnost predajem svom nasljedniku Zdenku Jakucu osjećam zadovoljstvo i čast koju nosi načelnička dužnost jer se s ponosom mogu osvrnuti unazad na učinjeno i ostavljeno za nastavak ili nadogradnju, bilo da se radi o projektima ili procedurama tj odlukama, kazao je Josip Borić.

 

Novi načelnik Općine Lopar Zednko Jakuc, najprije se zahvalio bivšem načelniku i njegovom zamjeniku na učinjenom, kao i na izvješću o primopredaji dužnosti, te je dodao:

– Ispred mene su velike obveze kao i ispunjavanje obećanih projekata i programa za što ću trebati i odluke Općinskog vijeća za koje želim da se što prije konstituira i spreman sam u tome činu na suradnju. Bit ću ono što sam u kampanji i najavio s vama u razgovorima, vaš glas, zajedno radimo 365 dana, srcem, odgovorno i uporno za ovu našu općinu i za svakog od vas. Uvijek u skladu s mogućnostima i na najbolji način. Hvala i mojim komunalcima koje ostavljam u dobrim rukama, poručio je Jakuc.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime