Home Vijesti Od ovog petka 6. kolovoza vidimo se ponovno – na KANTUNU!

Od ovog petka 6. kolovoza vidimo se ponovno – na KANTUNU!

0
Od ovog petka 6. kolovoza vidimo se ponovno – na KANTUNU!

Foto: RabDanas

 

Već šestu godinu zaredom (s iznimkom protekle godine u kojoj je manifestacija otkazana zbog pandemije) KANTUNI predstavljaju i promoviraju čarobne ambijente i neponovljive ljepote Grada Raba, otkrivajući svim posjetiteljima, ali i cjelokupnoj javnosti, jedinstvene rapske lokalitete u spoju s ambijentalnim uređenjem, biranom glazbom uživo, urbanom zabavom i kvalitetnom ponudom.

Rab danas oglas

 

Za sve koji ih još nisu doživjeli, ali i za dosadašnje posjetitelje – od petka 6. do utorka 10. kolovoza, svakog dana od 19:00 do 24:00 sata – idealna je prilika za novi susret na jedinstvenim rapskim Kantunima!

 

Prekrasni mediteranski park Dorka (Kantun svjetla), tajnovita Mahačeva vila (Skriveni kantun) i veličanstveni lokalitet Svetog Ivana (Kantun doživljaja) – svaki kantun otoka Raba u sklopu ovogodišnjeg projekta bit će doživljaj za sebe i svaki će na svoj način ponuditi svojim posjetiteljima puno dobrih razloga za dolazak i uživanje.

 

KANTUNI se, dakako, kao i sve druge manifestacije, moraju pridržavati aktualnih epidemioloških mjera i pravila, pa će u tom smislu, ove godine, kantuni Dorke i Svetoga Ivana biti Covid Free zone za posjetitelje s važećim potvrdama. S druge strane, kantun Mahačeve vile bit će otvoren za sve posjetitelje uz ograničenje broja posjetitelja na lokaciji.

 

“Kantuni su sjajna ideja: Volimo Rab zbog Kantuna”, samo je jedna od brojnih poruka zabilježena u knjizi dojmova, ova konkretno od posjetitelja iz Verone, koja najbolje opisuje posebnu atmosferu i oduševljenje posjetitelja ponudom i sadržajima kulturno-turističke manifestacije koja se održava uz potporu i u partnerstvu s Pučkim otvorenim učilištem i Gradom Rabom.

 

A kada jedinstvenim ambijentima i vrhunskoj ponudi pridružimo i vrhunske glazbenike – Acoustic duo “Mellon” koji su oduševili na zadnjim Kantunima, fantastični Nina Herr (vokal) i Luka Brenko (gitara) koji na Rab stižu direktno s poznatih zagrebačkih Dvorišta, Mihaela Palić iz poznate glazbene obitelji sestara Palić, mladi i talentirani Neo koji je prije nekoliko mjeseci lansirao svoj prvi autorski singl te jedna i neponovljiva Ivana Galić kojoj ne trebaju dodatne najave – jedno je sigurno:

Od 6. do 10. kolovoza – Vidimo se na Kantunu!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime