Home Vijesti NBA zvijezda Jusuf Nurkić odradio trening u rapskoj sportskoj dvorani

NBA zvijezda Jusuf Nurkić odradio trening u rapskoj sportskoj dvorani

0
NBA zvijezda Jusuf Nurkić odradio trening u rapskoj sportskoj dvorani

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Dvodnevno sidrenje u rapskoj luci, čak i u trenucima ljetnog odmora, za ovog 211 cm visokog bosanskog gorostasa iz Živinica pokraj Tuzle, nije moglo proći bez treninga, a Rabljani su se tu, na obostrano zadovoljstvo, pokazali kao pravi domaćini. Osigurali su Nurkiću jutarnji termin u gradskoj sportskoj dvorani, sretni što uopće imaju priliku ugostiti jedno takvo košarkaško ime.

Rab danas oglas

 

Vrlo otvoren prvenstveno prema djeci, Jusuf je neposredno prije i poslije treninga pronašao dovoljno vremena kako bi se potpisao na nekoliko lopti i fotografirao s mladim nadama Košarkaškog kluba Rab, a trener rapskih košarkaša Zlatko Blagdan darovao mu je u ime kluba čuvenu “rapsku tortu”.

 

Nije izostala ni lijepa gesta Luke Perčinića, voditelja marketinga TZ grada Raba, koji je Nurkiću poklonio nagrađivano rapsko maslinovo ulje “Anima Arba” i kišobran s motivom Raba dizajnerice Tatjane Loborec.

 

Nurkić je rapski trening odrađivao u trenucima dok je njegov klupski kolega Damian Lillard skupa s Kevinom Durantom predvodio Amerikance na putu do olimpijskog finala u susretu s Australijom, a nakon istezanja u rapskoj dvorani, unatoč prijepodnevnoj ljetnoj kiši, odlučio je do rive i 21 metarske jahte “Jantar” prošetati kroz gradski park Boškopini.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime