Home Vijesti Carmen i Bernhard Spiess – Lopar nam je jednako zanimljiv danas kao i prije 42 godine

Carmen i Bernhard Spiess – Lopar nam je jednako zanimljiv danas kao i prije 42 godine

0
Carmen i Bernhard Spiess – Lopar nam je jednako zanimljiv danas kao i prije 42 godine

Foto: Foto: TZO Lopar

 

Tijekom godina, kako kažu, stekli su mnogo prijatelja među domaćinima i turistima. S obzirom da su ranije imali i svoj gliser, izvrsno poznaju cijeli Kvarner, obližnje otoke i kopno, sve plaže i uvale, ali plaža Sahara im je ipak najviše prirasla srcu. Tu su znali prenoćiti na plovilu ili na plaži u šatoru i u toj uvali se nekako najprirodnije osjećaju.

Rab danas oglas

 

Ističu kako im je Lopar jednako zanimljiv sada i prije 40 godina, jer u svako doba života čovjek ima svoje prioritete i potrebe i oni su se znali tome prilagoditi. Nekada su više boravili na gliseru, a sada im najviše odgovaraju mirnija večernja druženja uz roštilj u kampu.

 

 

Još uvijek im nije problem autom prevaljivati put od 1200 km od Braunshweiga do Lopara i nadaju se da će to moći još neko vrijeme. Želja im je proslaviti 50. godišnjicu dolaska u Lopar, što im i mi od srca želimo.

 

Prigodnu plaketu i poklone predali su im Manuela Ivanić, pročelnica JUO Općine Lopar, Marin Mušćo, direktor TZO Lopar, te Davor Šunjić, direktor San Marino Camping Resorta.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime