Home Vijesti U Loparu održana primopredaja stambenog objekta ratnom vojnom invalidu Miljenku Ureliću

U Loparu održana primopredaja stambenog objekta ratnom vojnom invalidu Miljenku Ureliću

0
U Loparu održana primopredaja stambenog objekta ratnom vojnom invalidu Miljenku Ureliću

Foto: Foto: Marijana Protulipac Tomičić

 

Uvjeren da ovakvim djelovanjem sviju nas zajedno, pokazujemo tko smo i da od danas kao zajednica vrijedimo više.
(načelnik, Zdenko Jakuc)

Rab danas oglas

Glavni inicijator izgradnje stambenog objekta bila je Udruga veterana domovinskog rata Lopar čiji je Miljenko član, a Općina Lopar je u potpunosti financirala njegovu izgradnju u vrijednosti 575.000,00 kuna.

 

Ishođenjem uporabne dozvole stekli su se i svi potrebni uvjeti za primopredaju stambenog objekta koja je jutros održana na adresi Lopar 369. u prisustvu samog branitelja Miroslava Urelića, njegovih roditelja, predstavnika braniteljske udruge i načelnika Općine Lopar Zdenka Jakuca.

 

Načelnik Jakuc u kratkom je govoru podsjetio na vrijeme od prije 30 godina, na dane straha i iščekivanja, u kojima su upravo branitelji bili ti koji su omogućili naš današnji život u neovisnoj Hrvatskoj u kojoj slobodno možemo donositi odluke:

– Nažalost neki hrvatski sinovi nisu se vratili, Miljenko se vratio, ali ništa više nije bilo isto. I baš zato ovaj čin primopredaje znak je pažnje i zahvalnosti čitave naše zajednice, koja kroz instituciju Općine i Program zbrinjavanja ustrajava u nastojanju da se Miljenku znatno poveća kvaliteta života i osigura mirnija starost. Posebno hvala njegovim roditeljima, a ja sam uvjeren da ovakvim djelovanjem sviju nas zajedno pokazujemo tko smo i da od danas kao zajednica vrijedimo više.

 

Novi objekt blagoslovio je loparski župnik vlč. Božidar Volarić.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime