Home Vijesti PROJEKTNA SURADNJA | OŠ Ivana Rabljanina Rab domaćin partnerima u zajedničkom projektu “Be true, do not bully!”

PROJEKTNA SURADNJA | OŠ Ivana Rabljanina Rab domaćin partnerima u zajedničkom projektu “Be true, do not bully!”

0
PROJEKTNA SURADNJA | OŠ Ivana Rabljanina Rab domaćin partnerima u zajedničkom projektu “Be true, do not bully!”

Foto: Foto: Ivica Hodak

 

Danas su, u društvu ravnateljice škole Anamari Šarin i koordinatorice projekta, socijalne pedagoginje Kristine Ribarić, dobrodošlicu dragim gostima poželjeli i gradonačelnik Raba Nikola Grgurić te direktorica TZG Raba Ivana Matušan, istaknuvši pritom sve veću potrebu za ovakvim projektima, u kojima se zajedničkim snagama, razmjenom znanja i iskustava nastoji pridonijeti stvaranju boljeg, sigurnijeg i tolerantnijeg društva, a sve s ciljem da se djeci i mladima usade prave vrijednosti koje isključuju međuvršnjačko nasilje.

Rab danas oglas

 

Tijekom boravka u gradu Rabu, sudionici projekta odradili su brojne radionice i seminare, prvenstveno na temu bullinga, posjetili su Udrugu za djecu i mlade Kocka, za njih je organiziran razgled povijesne gradske jezgre i kuće Rabske torte, izlet brodom na susjedni nam otok Pag te šetnja stazom Frux, jednom od ogranaka Premužićeve staze koja je dio nagrađivanog projekta Rab Archaeological (T)races, ali i mnoge druge zajedničke aktivnosti. Grad Rab i TZG Raba darivali su drage goste prigodnim poklonima koji su uključivali promotivne materijale te rapske tradicionalne slastice.

 

Sljedeći susret održat će se u proljeće 2022. u Grčkoj, a Osnovnu školu Ivana Rabljanina Rab predstavljat će osmeročlani tim, u kojemu će biti i pet učenika.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime