logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Četvrtak, 23 Prosinac 2021 12:22

Veselo snimanje Božićnog videa u Dječjem vrtiću Pahuljica

Napisao/la Vedrana Domaćinović
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)
Veselo snimanje Božićnog videa u Dječjem vrtiću Pahuljica Foto & Video: Sanjin Badurina Piloto

Već nam drugu godinu zaredom epidemiološka situacija onemogućava mnogobrojne aktivnosti koje smo svake godine organizirali u našem vrtiću. To je osobito došlo do izražaja u ovo predblagdansko vrijeme kada nismo bili u mogućnosti s roditeljima podijeliti predblagdansko veselje, iščekivanje Božića i Božićni duh. Izostale su brojne kreativne radionice s roditeljima, adventska druženja i naš tradicionalni božićni koncert.

 

Razmišljali smo o načinu kako "ući" u obitelji djece s kojom radimo, ali i sve obitelji na otoku te im prenijeti djelić blagdanske atmosfere koja se unatoč svemu u našim skupinama osjetila. Pjevale su se božićne pjesme, izrađivali božićni ukrasi, kitila jelka, izrađivale čestitke... Tako je nastala ideja o videu kojim bi svima čestitali Božić i nadolazeću 2022. godinu.

 

Snimanja su tekla otežano zbog mnogobrojnih bolovanja i izolacija, ali volje nije nedostajalo te se nadamo da smo u njega uspjeli utkati dječje veselje i spontanost.

 

Profesionalnu tehničku podršku pružio nam je Sanjin Badurina Piloto koji ovaj video potpisuje kao snimatelj i montažer, a produkciju njegov Video studio Piloto. Ovim mu se putem od srca zahvaljujemo, a svima vama još jednom želimo čestit i blagoslovljen Božić.

 

Video možete pogledati u prethodnoj vijesti na portalu Rab Danas ili klikom na You tube poveznicu.

Pročitano 1393 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1