Home Vijesti Prekrasana subotnja večer uz otvorenje izložbe naših “LopaRki” – Ane Skušek-Paparić i Eve Skušek

Prekrasana subotnja večer uz otvorenje izložbe naših “LopaRki” – Ane Skušek-Paparić i Eve Skušek

0
Prekrasana subotnja večer uz otvorenje izložbe naših “LopaRki” – Ane Skušek-Paparić i Eve Skušek

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Njihovi izuzetno kreativni i živopisni radovi, nastali uglavnom od recikliranih materijala iz prirode, izloženi su najvećim dijelom na zidovima interijera svima nama dobro poznatog Moderato Caffea, smještenog na Trgu Municipium Arba u gradu Rabu.

Rab danas oglas

 

Ispred ovog ugostiteljskog Jazz utočišta, koje, zahvaljujući afinitetima vlasnika Gorana Ćuka, polako postaje i mjesto na kojem se rapskoj publici mogu predstaviti i domaći slobodni umjetnici, daroviti kreativci, okupilo se mnoštvo ljudi sa željom da vide što im to sestre Ana i Eva mogu ponuditi.

– “Otvorenje izložbe je prošlo u sjajnoj atmosferi, nakon dugo vremena uz živu glazbu i slanu ribu, imale smo zapravo jedan vrhunski izlazak. Bilo je veselo i zabavno, baš onako kakve su i naše slike. Dobili smo pregršt pozitivnih komentara, a pala je i šala kako smo kafić pretvorili u riblju pijacu jer na našim radovima dominiraju ribe”, kazale su nam Ana i Eva.

 

A u spomenutom glazbenom dijelu otvaranja goste izložbe u dobrom raspoloženju držao je mladi Matija Klaj (gitara i vokal) te vrhunski rapski mandolinistički duet u kojem su nastupile Zara Paparić i Amelie Grubišić. Sve u svemu jedna prekrasna subotnja večer u samom središtu grada Raba.

 

Izložbu u Moderato Caffeu možete pogledati sve to četvrtka, 31.03.2022.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime