Home Vijesti Još jedna intervencija vatrogasaca DVD-a Rab s happy end-om

Još jedna intervencija vatrogasaca DVD-a Rab s happy end-om

0
Još jedna intervencija vatrogasaca DVD-a Rab s happy end-om

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Naime poznato nam je da je dijapazon mogućih intervencija s kojima se rapski vatrogasci susreću doista širok, kao i to da ih uspješnost rješavanja tih nimalo jednostavnih situacija ubraja među najbolje obučene i uigrane vatrogasne timove u Lijepoj našoj pa, bez namjere da ih ureknemo, slobodno možemo ustvrditi da oni jesu naš ponos.

Rab danas oglas

 

I zato nam je baš drago što ovoga puta nećemo spominjati ni požare ni poplave, ni spašavanje unesrećenih, ni eksplozivne koncentracije plina, ni koješta drugo što sa sobom nosi veliku dozu odgovornosti, strepnje i stresa, nego ćemo vas informirati da su naši vatrogasci jutros zamoljeni za pružanje pomoći u hvatanju odbjegle papigice.

 

Kako doznajemo od zapovjednika Milivoja Ličine, vatrogasci DVD-a Rab su se, naravno, na poziv u pomoć odazvali i zajedno s vlasnicima na kraju uspjeli uloviti odbjeglu papigicu koja je tražila sklonište u krošnjama obližnjih stabala. Eto, vatrogasna djelatnost uključuje ne samo gašenje požara već i spašavanje života, no ne samo ljudskih, već kao na navedeom primjeru i kućnih ljubimaca, ali i ostalih životinja.

 

Spašavali su tako rapski vatrogasci i galeba zapetljanog u armaturu krova, odbjeglog magarca (tovara), nebrojeno puta lovili su zmije, jednom davno spašavali su i bika iz požara, mačke, pse, a eto sada se i papigica našla na njihovom popisu uspješno odrađenih intervencija. Neka je, i glavno da se sve opet dobro završilo I da je situacija stavljena pod kontrolu, kako obično biva nakon svake vijesti u kojoj glavnu ulogu imaju vatrogasci DVD-a Rab. Bravo! (H.H.)

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime