Home Vijesti Članovi Biciklističkog kluba Mag provjerili i očistili čitavu trasu nadolazeće 4 ISLANDS utrke ukupne duljine 76 km

Članovi Biciklističkog kluba Mag provjerili i očistili čitavu trasu nadolazeće 4 ISLANDS utrke ukupne duljine 76 km

0
Članovi Biciklističkog kluba Mag provjerili i očistili čitavu trasu nadolazeće 4 ISLANDS utrke ukupne duljine 76 km

Foto: Foto: BK Mag facebook, Ivan Sardi, Vedran Metelko, Samir Cerić Kovačević

 

Konkretne pripreme za njezino ovogodišnje izdanje i etape na Rabu, traju već neko vrijeme, točnije od trasiranja rute u siječnju ove godine. U međuvremenu su članovi Biciklističkog kluba Mag Rab provjerili i očistili čitavu trasu ukupne duljine 76 km, a od jučer, uz mentorstvo gospodina Tomislava Koleca iz 4 Islands tima, započeli su i sa samim označavanjem rute kako bi sve bilo na vrijeme spremno za idući četvrtak.

Rab danas oglas

 

Iako su već svih ovih proteklih godina, u ovo doba kada se održava 4 Islands, biciklisti navikli u prirodi nailaziti na bijele table s crvenim smjerokazima, ove godine ih neće biti. Naime, već je prije obznanjeno da je 4 Islands od ove godine dio najprestižnije serije utrka u svijetu brdskog biciklizma “Epic Series – Iron Man”, što ujedno znači znači i kompletno novi brending svega što je vezano uz ovu utrku i čitav projekt. Ukratko, službeni smjerokazi su od ove godine žuto-crni i ekipa iz Biciklističkog kluba Mag Rab vas svih moli da ih ne okrećete, ne skrivate i nipošto ne skidate. Svi ti smjerokazi bit će, u danima nakon utrke, uredno uklonjeni.

 

Budimo svi zajedno dobri domaćini zasigurno najvećem sportskom događaju koji će se ove godine održati na našem otoku.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime