Home Aktualno Rođendanski moto-susret u organizaciji Moto kluba Rab uz defile do grada, blagoslov motora i zabavu u Loparu

Rođendanski moto-susret u organizaciji Moto kluba Rab uz defile do grada, blagoslov motora i zabavu u Loparu

0
Rođendanski moto-susret u organizaciji Moto kluba Rab uz defile do grada, blagoslov motora i zabavu u Loparu

Foto: Foto: facebook profil Moto klub Rab & Hrvoje Hodak

 

Prekrasno sunčano vrijeme i pomalo “madmaxovski” ambijent loparskog Sorinja gdje se nalazi klupska prostorija Moto kluba Rab, stvorili su idealnu kulisu za 200-tinjak pristiglih motora i njihovih putnika. Naime, oni koji pohode ovakve susrete, dobro znaju da su bajkeri, sve samo ne opasni, alkoholizirani tipovi skloni stvaranju nereda. Riječ je zapravo o dobro organiziranim, najčešće humanitarno vrlo osvještenim ljudima, među kojima je sve više žena – “bajkerica”. Svi oni prate svjetske trendove u motociklizmu, vole zajednička putovanja, otkrivanje novih ruta i međusobna druženja, naravno, uz živu glazbu – po mogućnosti rock&roll na otvorenome. 

Rab danas oglas

 

Naravno i ovaj je subotnji susret u organizaciji Moto kluba Rab protekao bez ikakvih incidenata, dapače, momci i cure na motorima najprije su otišli odati počast svome prijatelju Siniši Gazdeku koji je preminuo prošle godine, a lijepo je bilo vidjeti i dugi motorizirani defile na putu do grada Raba gdje su bajkeri i bajkerice, parkiravši se kod Trga Municipium Arba, zastali na okrijepu u obližnjim rapskim kafićima. 

 

Po povratku u Lopar u kasnijim poslijepodnevnim satim loparski župnik velečasni Božidar Volarić, i sam motoriziran, blagoslovio je motore i njihove vozače, a onda je uslijedio nastavak uz odličnu hranu i piće, dok se za dobru zabavu i izvrsnu koncertnu atmosferu pobrinula grupa “Bonus” pa je rođendanska zabava potrajala do ranih jutarnjih sati.

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime