Home Vijesti Samostreličari i njihova pratnja uljepšali otvaranje IT konferencije – Rab Web Conference 2022

Samostreličari i njihova pratnja uljepšali otvaranje IT konferencije – Rab Web Conference 2022

0
Samostreličari i njihova pratnja uljepšali otvaranje IT konferencije – Rab Web Conference 2022

Foto: Foto: Ivo Šubić

 

U ugodnom ambijentu domaćini konferencije okupili su na jednom mjestu predavače, polaznike svih smjerova, sponzore i organizatore koji su iskoristili priliku za druženje i upoznavanje.

Rab danas oglas

 

Samo otvaranje konferencije svojim su dolaskom uveličali rapski samostreličari i njihova pratnja, koji su uz zvukove bubnjeva promarširali među okupljenim gostima donijevši dašak srednjovjekovnog ‘glamura’.

 

Rab Web Conference 2022. službeno je otvorio Nikola Grgurić, gradonačelnik Raba, koji je istaknuo važnost jednog ovakog poslovnog događaja za samu lokalnu zajednicu i općenito za turizam na otoku. 

 

Prethodno su se sudionicima ispred organizatora obratili Marino Dedić i Mark Čipčić koji su se prisjetili kako se rodila sama ideja o Rab Web Conference te su izrazili svoje oduševljenje činjenicom da je u vrlo kratkom roku ideja postala realnost. Naravno, želja im je da ovaj IT događaj postane godišnji event baš u ovo vrijeme na otoku Rabu. 

 

U srijedu su i službeno počela stručna predavanja na konferenciji, a na tri lokacije Valamarovih hotela (Padova, Imperial i Veli Mel u Loparu) polaznici će imati priliku slušati vrhunske predavače na području fronted kodiranja, backend programiranja i digitalnog marketinga (znanja koja su potrebna za izradu kompleksnih web projekata).

Nakon dva dana predavanja, u petak posljednjeg dana konferencije svi polaznici i predavači odlaze na Goli otok gdje će biti održana konferencija “Freedom of speech”. Uz samu konferenciju organizirana je i vožnja vlakićem po Golom otoku, kao i slobodno vrijeme za samostalno istraživanje i kupanje.

Vjerujemo da će svi sudionici konferencije uživati u ispunjenom programu, ali i uživati u prekrasnom vremenu i ljepotama otoka Raba.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime