Home Vijesti Članovi UDVDR Rab sudjelovali na 24. županijskom sportskom natjecanju dragovoljaca i veterana Domovinskog rata

Članovi UDVDR Rab sudjelovali na 24. županijskom sportskom natjecanju dragovoljaca i veterana Domovinskog rata

0
Članovi UDVDR Rab sudjelovali na 24. županijskom sportskom natjecanju dragovoljaca i veterana Domovinskog rata

Foto: Foto: UDVDR RAB

 

Pored rapskog ogranka UDVDR natjecanju je prisustvovalo još 17 ogranaka iz PGŽ-a i to iz Baške, Delnica, Crikvenice, Jelenja, Kostrene, Kraljevice, Malog Lošinja, Matulja, Mrkoplja, Novog Vinodolskog, Omišlja, Opatije, Općine vinodolske, Ravne gore, Rijeke, podružnica Klub 3. maj te domaćini iz Vrbovskog. Natjecanje na koje je pristiglo više od 700 sudionika, odvijalo se u 10 sportova: mali nogomet, streljaštvo, potezanje konopa, kuglanje, boćanje, pikado, kartanje, šah, stolni tenis i tenis.

Rab danas oglas

 

Program je započeo u prijepodnevnim satima svečanim mimohodom i otvorenjem na prostoru nogometnog igrališta, a potom je uslijedilo polaganje vijenca na spomeniku poginulim hrvatskim braniteljima, sveta misa u crkvi Sv. Ivana Nepomuka. Natjecatelje su na svečanom otvorenju pozdravili, u ime domaćina gradonačelnik Dražen Mufić, izaslanik Ministarstva hrvatskih branitelja Tome Medveda, Darko Logožar, te predstavnik Primorsko-goranske županije Zlatko Mihelec. Pored njih otvaranju su prisustvovali i predstavnik PP Vrbovsko Denis Nikolaus, ratni zapovjednik 138. brigade Goranski risovi Miljenko Balen, župnik župe Sv. Ivana Nepomuka don Hrvoje Poljak, predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata, obitelji poginulih branitelja.

 

Ove sportske igre dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, na kojima je rezultat bio u drugom planu, održale su se pod pokroviteljstvom Grada Vrbovskog, Primorskogoranske županije, a doprinos su dale i pojedine tvrtke i obrtnici.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime