Home Vijesti Uspješna suradnja Grada Raba i OŠ Ivana Rabljanina Rab

Uspješna suradnja Grada Raba i OŠ Ivana Rabljanina Rab

0
Uspješna suradnja Grada Raba i OŠ Ivana Rabljanina Rab

Foto: RabDanas

 

Tim su povodom, a zbog izostanka službenog obilježavanja Dana škole, ravnateljica Anamari Šarin te školska psihologinja Tanja Rizner i socijalna pedagoginja Kristina Ribarić, ugošćene od strane gradonačelnika u prostorijama Grada Raba. Ravnateljica Šarin gradonačelniku je zahvalila na dosadašnjoj iznimno dobroj suradnji uručivši mu prigodnu Zahvalnicu, te kao znak pažnje, umjetničke radove talentiranih učenika koji su gradonačelnika oduševili svojom kreativnošću.

Rab danas oglas

 

Zajedničko druženje proteklo je u ugodnom razgovoru koji je uključivao osvrt na dosadašnju suradnju, na dogradnju škole, planove vezane uz predškolski i školski odgoj kojima se nastoji poboljšati uvjete školovanja i riješiti problematiku nedovoljnog kapaciteta vrtića. Pohvaljena je i uključenost škole u eko akcije i edukacije o gospodarenju otpadom u suradnji s Dundovom d.o.o. i općenito uključivanje djece u društvene aktivnosti za dobrobit zajednice.

 

Nije puka fraza da su djeca naša budućnost. O njihovom znanju, stečenim navikama i vrijednostima te promjenama u načinu razmišljanja po pitanju odnosa čovjeka i prirode, doista ovisi budućnost našeg otoka. Oni su ti koji će stečene navike u budućnosti provoditi u djela i stvarati bolju zajednicu, stoga je svako ulaganje u odgoj i obrazovanje ulaganje u našu budućnost.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime