Home Vijesti Priopćenje o edukativnom videu “Euro zamjenjuje kunu”

Priopćenje o edukativnom videu “Euro zamjenjuje kunu”

0
Priopćenje o edukativnom videu “Euro zamjenjuje kunu”

Foto: RabDanas

 

Društvo Potrošačica prepoznaje važnost ekonomske i financijske izobrazbe potrošača te kontinuirano poduzima aktivnosti sa svrhom unaprjeđenja financijskog znanja potrošača i njihova odnosa prema osobnim financijama. Shvaćajući potrebu i značenje obrazovanja o financijskim institucijama i tržištu, tijekom ove godine odlučili smo svoje aktivnosti prilagoditi istome.

Rab danas oglas

 

Vrlo malo se informira građane o tijeku uvođenja eura i radnjama koje slijede stoga smo odlučili snimiti edukativni video koji će biti dostupan svima te kako bi se građani mogli informirati o eurozoni, cilju uvođenja eura, dvojnom iskazivanju cijena, zaštiti potrošača u tom periodu i ostalim korisnim informacijama – rekla je Ana Smoljak, predsjednica Društva Potrošačica.

 

Za više informacija o samom uvođenju eura i svim promjenama koje slijede svakako se informirajte putem našeg edukativnog videa na linku OVDJE.

 

Detaljnije informacije o radu Društva Potrošačica možete pronaći na internet stranici www.potrosacica.hr i Facebook stranici Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime