Home Vijesti Christa i Werner Glas – Tu na Rabu kod svojih domaćina Joška i Silve osjećamo se kao kod svoje obitelji

Christa i Werner Glas – Tu na Rabu kod svojih domaćina Joška i Silve osjećamo se kao kod svoje obitelji

0
Christa i Werner Glas – Tu na Rabu kod svojih domaćina Joška i Silve osjećamo se kao kod svoje obitelji

Foto: RabDanas

 

Gospodin Werner Glas na Rab je prvi puta došao 1981. godine i to na preporuku svoje obitelji koja mu je Rab preporučila kao odlično mjesto za odmor. Uvjerili su ga da će mu se Rab sigurno svidjeti, a da je tako i bilo sada svjedoče i minula četiri desetljeća. Naime gospodin Glas se, nakon tog svojeg prvog dolaska, već 41 godinu zaredom vraća Rabu, ali i svojim dragim domaćinima – obitelji Pereza, Jošku i Silvi.

Rab danas oglas

 

A koliko je snažna povezanost obitelji Glas i Pereza, najbolje je svojim riječima izrazio gospodin Werner kazavši da Joška smatra svojim bratom. Zanimljivo je spomenuti i to, kako smo doznali iz kraćeg srdačnog razgovora, da je Werner na Rab stigao čak i prije gospođe Silve Pereza koja se iz svoje rodne Slovenije na Otok sreće preselila nakon udaje za Joška, dakle prije 36 godina.

 

Od 1988. godine s gospodinom Wernerom na Rab dolazi i njegova supruga Christa koja je istaknula da su u Hrvatsku na Rab dolazili i tijekom ratnih godina, a nisu ga zaobišli ni poslijednje dvije godine od kada vlada korona pandemija. Jednostavno znali su kod koga dolaze i da se tu na Rabu mogu osjećati sigurno, baš kao da su kod svoje obitelji.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime