Home Vijesti Priopćenje za javnost aktualnog predsjednika MO grada Raba Marka Sandalića

Priopćenje za javnost aktualnog predsjednika MO grada Raba Marka Sandalića

0
Priopćenje za javnost aktualnog predsjednika MO grada Raba Marka Sandalića

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Gradsko Vijeće Grada Raba na svojoj posljednjoj sjednici raspisalo je izbore za Vijeća mjesnih odbora na području grada Raba koji će se održati u studenom ove godine. Funkciju predsjednika Mjesnog odbora Grada Raba obavljao sam u zadnjih preko šest godina, te se na slijedećim izborima za Vijeća mjesnih odbora ne planiram natjecati.

Rab danas oglas

 

Ovim putem se želim zahvaliti svima na suradnji, naročito građanima, članovima vijeća Mjesnog odbora Rab i djelatnicima Gradske Uprave sa kojima smo zajednički odradili projekte koje smo si zacrtali kao cilj.

 

Ne bih išao u detalje našeg rada ali izdvojiti ću nekoliko projekata i inicijativa: Izrada sportskog poligona na otvorenome u parku Komrčar, inicijativa za otvaranje samoposlužne prodavaonice u gradu Rabu cijelu godinu, sanacija više djelova gradskih zidina, kontinuirano uređenje gradske plaže, ukopavanje telefonskih kabela u ulicama, organizacija više sportskih i kulturnih evenata, kontinuirana komunikacija sa građanima, sudjelovanje u izradi nove odluke o komunalnom redu, zaštita komunalne infrastrukture i kulturno povijesne baštine grada Raba itd. Da smo mogli više, mogli smo, međutim budućem predsjedniku Mjesnog odbora Rab ostavljam jedan veliki registrator dopisa i zapisnika u nadi da će kao nova snaga nastaviti tamo gdje smo mi stali i napraviti još više. Želim mu puno sreće u budućem radu i stojim na raspolaganju za bilo kakvu pomoć.

 

Smatram da bi se trebalo nastaviti sa sanacijom gradskih zidina koju smo započeli, gdje bi sredstva Mjesnog odbora Grada Raba puno pomogla proračunskim sredstvima za obnovu istih, a za koja ću se zalagati kao podpredsjednik Gradskog vijeća Grada Raba.

 

Sa svoje osobne strane samo ću reći da mi je ovaj volonterski mandat odnio puno vremena, energije i živaca a donio stres i konflikte sa ljudima i interesnim skupinama. Svoju satisfakciju naći ću u tome što smo ipak nešto napravili.

 

Još jednom hvala svima a ja ću se u budućem životu posvetiti nekim drugim lipim stvarima

 

  • MJESNI ODBOR RAB – predsjednik Marko Sandalić

 

p.s. Svi nezavisni koji se eventualno žele kandidirati trebaju već sada početi raditi jer rokovi za predaju lista su već počeli teći.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime